Zapier

Integrera Quicksearch enkelt med hundratals system genom Zapier

Vi är väldigt stolta över att presentera att vårt feedbacksystem nu finns tillgängligt med Zapier.

Zapier är en tjänst som kopplar ihop olika system via ett enkelt gränssnitt. Detta gör det möjligt att, utan specifik teknisk kunskap, integrera Quicksearch med ett brett utbud av andra tjänster som används inom er verksamhet t.ex. Salesforce, Zendesk, Microsoft Dynamics, Office 365, Google Apps och HubSpot.

Genom att använda Quicksearch tillsammans med Zapier kan man skapa händelsestyrda arbetsflöden som både sparar tid och ger ökad effektivitet mellan systemen våra kunder använder mest. Via Zapier kan integrationen mellan Quicksearch och hundratals andra system göras på ett par minuter och man kan automatisera uppföljning oavsett om det är stängda kundtjänstärenden, produktleverans eller slutförd försäljning.

För en uppdaterad översikt över appar som stöds av Zapier, vänligen klicka här. (https://www.zapier.com/)

Kontakta oss om du vill veta mer om hur detta kan underlätta för dig som kund.


Intresserad av mer information?

Vad kul! Vi är redo att svara på alla dina frågor.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.