Webbinarium

Från och med våren 2017 planerar Quicksearch att erbjuda en rad intressanta webbinarier innehållande olika ämnen kopplat till feedback, undersökningstjänster och verksamhetsutveckling. Dessa kommer ledas av dels Quicksearchs egna erfarna konsulter men också av våra kunder och externa experter. 

Vår förhoppning är att ni kommer finna dessa  inspirerande, lärorika och användbara i ert arbete.

Hur du skapar retentionstrategier 2018

Webbinariet Hur du skapar retentionstrategier 2018 hölls 12 dec.

Under 30 minuter ger Quicksearchs VD Göran Almén och Top of Hearts VD Alexander Slotte kärnfulla insikter i hur du kan arbeta med customer retention. Hur bör du fokusera dina resurser för att öka retention och bygga ambassadörer för din produkt, tjänst eller varumärke?

Missade du webbinariet? Ingen fara! Skriv in din e-post nedan för att ta del av webbinariet.

Här kan du ta del av materialet!

Skriv in din e-post och ladda ner.