Webbinarium

Från och med våren 2017 planerar Quicksearch att erbjuda en rad intressanta webbinarier innehållande olika ämnen kopplat till feedback, undersökningstjänster och verksamhetsutveckling. Dessa kommer ledas av dels Quicksearchs egna erfarna konsulter men också av våra kunder och externa experter. 

Vår förhoppning är att ni kommer finna dessa  inspirerande, lärorika och användbara i ert arbete.

Så lyckas du med förändringar genom löpande feedback!

Webbinariet Så lyckas du med förändringar genom löpande feedback hölls 20 okt.

Många företag upplever att de befinner sig i en ständig förändringsprocess. Den erfarne förändringsledaren Catrin Brodin delade med sig av konkreta tips på hur man kan lyckas driva framgångsrika förändringar genom kontinuerlig uppföljning och feedback.

Missade du webbinariet? Ingen fara! Skriv in din e-post nedan för att ta del av webbinariet.

Här kan du ta del av materialet!

Skriv in din e-post och ladda ner.