Webbinarium

Från och med våren 2017 planerar Quicksearch att erbjuda en rad intressanta webbinarier innehållande olika ämnen kopplat till feedback, undersökningstjänster och verksamhetsutveckling. Dessa kommer ledas av dels Quicksearchs egna erfarna konsulter men också av våra kunder och externa experter. 

Vår förhoppning är att ni kommer finna dessa  inspirerande, lärorika och användbara i ert arbete.

GDPR ersätter PUL – Vilka anpassningar behöver Du göra?

Webbinariet GDPR ersätter PUL – Vilka anpassningar behöver Du göra? hölls 23 maj och var första delen av serien webbinarier som kommer hållas regelbundet här på Quicksearch.

Juristen Manólis Nymark guidar oss igenom GDPR, den nya lagändringen för att hantera personuppgifter, och Quicksearch egna expert Jörgen Gotthardsson ställer frågor ur ett research-perspektiv som landar i konkreta tips och viktiga förberedelser.  GDPR visade sig vara ett ämne som lockade många tittare.

Missade du webbinariet? Ingen fara! Skriv in din e-post nedan för att ta del av webbinariet.

Här kan du ta del av materialet!

Skriv in din e-post och ladda ner.